Προστατέψτε το μέλλον σας,
Ασφαλίστε την επιχείρησή σας

Ισχυρή, απλή και αξιόπιστη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Ισχυρό, απλό και αξιόπιστο Endpoint Cybersecurity

Εξαιρετική
προστασία

Πολυβραβευμένη, τριπλή προστασία, μπλοκάρει όλους τους τύπους απειλών κακόβουλου λογισμικού, αποτρέπει την πρόσβαση σε κακόβουλες ιστοσελίδες και σταματά τα ransomware, διατηρώντας σας ασφαλή – πάντα.

Αποκλειστικά
απλό

Έχετε μια επιχείρηση να τρέξετε. Θέλετε πραγματικά να καθυστερείτε με τη διαχείριση ασφάλειας κυβερνοχώρου; Φυσικά και όχι. Το BullGuard Security δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο στη χρήση.

Προστατέψτε όλες τις συσκευές σας

Κλειδώστε τους σταθμούς εργασίας και τους φορητούς υπολογιστές σας από κακόβουλο λογισμικό και προστατέψτε όλα τα smartphone σας και άλλες κινητές συσκευές όταν η ομάδα σας είναι εκτός.

Αθόρυβη αποτελεσματική ασφάλεια

Οι εργαζόμενοι απλώς εγκαθιστούν την εφαρμογή όπως θα έκαναν και με οποιαδήποτε άλλη. Είναι σιωπηλή, γρήγορη και αποτελεσματική, που τους επιτρέπει να προχωρήσουν σε αυτό που κάνουν καλύτερα.

Πληρεί τις απαιτήσεις συμμόρφωσης

Το αυξανόμενο μπέρδεμα των απαιτήσεων συμμόρφωσης μπορεί να προκαλέσει ζάλη. Πώς μπορείτε να συμβαδίσετε; Η προστασία των συσκευών σας με την ασφάλεια BullGuard Security βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην τήρηση της υποχρεωτικής νομοθεσίας και κρατά την επιχείρησή σας μακρυά απο προβλήματα.

Κορυφαία απόδοση

Πολλές επιχειρήσεις ανησυχούν για το μέγεθος των πόρων του συστήματος που χρησιμοποιεί η κυβερνοασφάλεια. Ανησυχούν ότι θα καταναλώσουν την ισχύ επεξεργασίας και θα επιβραδύνουν τους υπολογιστές. Μην ανησυχείτε, δεν θα παρατηρήσετε καν ότι η εφαρμογή BullGuard Security εκτελείται ακόμα.

Cloud Admin Portal

Η καρδιά της ασφάλειας του γραφείου σας

Η διαχείριση Endpoint Cybersecurity δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη με αυτή τη φιλική προς το χρήστη, κεντρική πύλη cloud.
Παρέχει εκτενή διαχείριση και είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση.

Άνοιγμα εφαρμογής

Πολύ απλά μια πρόσκληση αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπάλληλο ή ο διαχειριστής κατεβάζει το πρόγραμμα εγκατάστασης και το διανέμει σε όλες τις συσκευές. Δεν απαιτούνται διαπιστευτήρια και η εφαρμογή πραγματοποιείται στο παρασκήνιο, σιωπηλά και γρήγορα.

Συνδρομή και διαχείριση της εγκατάστασης

Ο διαχειριστής μπορεί να απενεργοποιήσει υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να προσκαλέσει νέους υπαλλήλους να εγκαταστήσουν την προστασία στις συσκευές τους.

Κατάσταση ασφάλειας δικτύου

Μια απλή επισκόπηση όλων των προστατευμένων συσκευών είναι διαθέσιμη με ένα μόνο κλικ. Εάν μια συσκευή είναι απροστάτευτη, λείπει μια ενημερωμένη έκδοση ή είναι μολυσμένη, αποστέλλεται άμεση ειδοποίηση στον διαχειριστή.

Απομακρυσμένες εντολές

Οι απομακρυσμένες εντολές περιλαμβάνουν σαρώσεις συσκευών και ενημερώσεις, απενεργοποίηση και ενεργοποίηση, αφαίρεση macOS και αρχείων Windows σε καραντίνα και επανεκκίνηση συσκευών Windows για την κατάργηση των μολύνσεων. Για συσκευές Android, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, μπορούν να σταλούν εντολές για απομακρυσμένο κλείδωμα, εντοπισμού ή ολικής διαγραφής.

Ομάδες

Οι ρυθμίσεις ομάδας μπορούν να εφαρμοστούν σε συσκευές εξ αποστάσεως. Για παράδειγμα, οι ομάδες συσκευών μπορούν να οριστούν κατάλληλα βασισμένες στους ρόλους και τις εργασίες των χρηστών και οι συγκεκριμένοι κανόνες εφαρμόζονται εξ αποστάσεως.

Διαχείριση λογαριασμών

 Η διαχείριση λογαριασμού δεν ήταν ποτέ απλούστερη. Ο διαχειριστής μπορεί να ενημερώσει τις λεπτομέρειες της εταιρείας και του χρήστη με ένα απλό κλικ.

Κέντρο ειδοποιήσεων

Όταν ανιχνεύονται ‘συμβάντα’, όπως συσκευές που χρειάζονται ενημέρωση ή συσκευή που έχει απενεργοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται στο Κέντρο ειδοποιήσεων. Αυτά τα συμβάντα περιλαμβάνουν επίσης την κατάσταση οποιασδήποτε συγκεκριμένης συσκευής, την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και τις ενημερώσεις κατάστασης άδειας χρήσης. Για παράδειγμα, αν έχει αποκλειστεί κακόβουλο λογισμικό ή κάποιο “phishing” email, αποστέλλεται αυτόματα μια ειδοποίηση. Αυτό παρέχει στον διαχειριστή μια γρήγορη εικόνα της συνολικής κατάστασης ασφαλείας. Τα αποτελέσματα απομακρυσμένων εντολών στέλνονται επίσης στο Κέντρο ειδοποιήσεων.

Κάλυψη

Το BullGuard Security προστατεύει τις συσκευές Windows, MacOS και Android. Χάρη στην πολλαπλή βραβευμένη προστασία από ιούς μπορείτε να κλειδώσετε τους σταθερούς υπολογιστές σας, να σφραγίσετε τους φορητούς υπολογιστές σας και να στεγανοποιήσετε τις κινητές συσκευές σας – προστατέψτε ολόκληρο το γραφείο σας.

Windows


Τα Windows είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα στον κόσμο και το έχουμε καλύψει. Παράλληλα με την κορυφαία προστασία των Windows από τη βιομηχανία, έχετε ένα πολύ δυνατό τείχος προστασίας, ασφαλή περιήγηση και φιλτράρισμα περιεχομένου.

Mac


Μπορεί να πιστεύετε ότι οι Mac είναι αδιαπέρατοι από κακόβουλο λογισμικό. Δεν είναι. Υπήρξαν πολλές επιθέσεις μεγάλου προφίλ σε MacOS. Και είναι απίθανο να σταματήσουν αν δεν είστε προστατευμένοι από το BullGuard.

Android


Όλοι αγαπούν τις συσκευές Android. Τα ανοιχτά λειτουργικά τους συστήματα επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία και μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εφαρμογές της επιχείρησής σας σε αυτά. Αλλά ως λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα είναι ένας μεγάλος στόχος και για τους κακοποιούς στον κυβερνοχώρο. Το BullGuard παρέχει την κορυφαία προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ισχυρά αντικλεπτικά χαρακτηριστικά σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής συσκευών, ώστε να μπορείτε να κλειδώνετε και να προστατεύετε ευαίσθητα δεδομένα.

Product Tour

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Technical Requirement

RAM: 2 GB
Disk space: 2 GB
Internet connection

Supported browsers: Google Chrome,
Firefox, Opera, Microsoft Edge, Safari

Operating System

Windows 7 and higher
Mac OS X El Capitan and higher
Android 5.0 Lollipop and higher

Languages

English, German, Danish, French, Dutch, Italian

Συζητήστε σήμερα με έναν ειδικό της ComputerMind για να μάθετε πώς θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας