Δραστηριοποιούμαστε δυναμικά στον τομέα της πληροφορικής από το 1985

Η ComputerMind δραστηριοποιείται ως διανομέας Value Added Distributor (VAD) και μεταπωλητής Value Added Reseller (VAR) τεχνολογικών προϊόντων και λύσεων έχοντας αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους πληροφορικής παγκοσμίως διαθέτοντας προϊόντα αιχμής στην Ελληνική και ξένη αγορά από το 1985 μέχρι σήμερα. Ανταποκρινόμαστε συνεχώς στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της πληροφορικής και είμαστε στην θέση να παρέχουμε λύσεις στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Σε συνεργασία με το επιλεγμένο κανάλι συνεργατών και μεταπωλητών δημιουργούμε υπεραξία στην επιχείρηση του αύριο εκμεταλλευόμενοι τις τεχνολογίες του σήμερα.

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας
35 χρόνια παρέχουμε ολοκληρωμένες, προηγμένες και αποδοτικές λύσεις τεχνολογίας.

Όραμα


Έχουμε ως κύριο και πρωταρχικό στόχο να γίνουμε αλλά και να παραμείνουμε οι πρώτοι στην επιλογή των πελατών μας. Έχοντας αναπτυγμένη πελατοκεντρική φιλοσοφία, ο κάθε πελάτης είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που προσεγγίζουμε, αναλύουμε και υλοποιούμε τις ανάγκες του, με κύριο στόχο να συμβάλουμε αποτελεσματικά στον εκσυχρονισμό και στην ανάπτυξη τη επιχείρησής του με εφαρμοσμένες λύσεις πληροφορικής.

Στόχος


Η αποστολή της εταιρείας εστιάζεται στην παροχή ποιοτικών και καινοτόμων ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών, μέσω της εκμετάλλευσης τεχνολογιών πληροφορικής, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της πλήρη κάλυψη των πληροφοριακών τους αναγκών, συμβάλλοντας στην ουσιαστική ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους.

Οι Άνθρωποι μας


Είμαστε μια εταιρεία που στηρίζεται στους ανθρώπους που την στελεχώνουν, ενώ δίνουμε μεγάλη σημασία στο περιβάλλον που εργάζονται, στην συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων τους και στα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Γι’αυτό, στο ανθρώπινο δυναμικό μας περιλαμβάνουμε τεχνικές ομάδες με μεγάλη ποικιλία και βάθος γνώσεων στις δημοφιλέστερες σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες. Δίνουμε έμφαση στον επαγγελματισμό, την συνεχή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, την συνέπεια και την ποιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. “Οι εταιρείες είναι οι άνθρωποι της”

Αξίες


✔   Ποιότητα
✔   Συνέπεια
  Τεχνογνωσία
  Ομαδικότητα
  Εμπειρία
  Καινοτομία

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Στρατηγικές Συνεργασίες και Πιστοποιήσεις