Εταιρεία

Η ComputerMind από το 1985…

Η ComputerMind A.E. είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία, δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής από το 1985. Λειτουργώντας ως System Integrator προσφέρει ολοκληρωμένες IT λύσεις και δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς Business Software, Web Services, Systems Integration. Η ανάπτυξη και η οργανωτική μορφή της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητά της για παραγωγή και διάθεση καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Όραμα

Στην ComputerMind, έχουμε ως κύριο και πρωταρχικό στόχο να γίνουμε αλλά και να παραμείνουμε οι πρώτοι στην επιλογή των πελατών μας. Έχοντας αναπτυγμένη πελατοκεντρική φιλοσοφία, ο κάθε πελάτης είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που προσεγγίζουμε, αναλύουμε και υλοποιούμε τις ανάγκες του, με κύριο στόχο να συμβάλουμε αποτελεσματικά στον εκσυχρονισμό και στην ανάπτυξη με εφαρμοσμένες λύσεις πληροφορικής.

Αποστολή

Η αποστολή της εταιρείας εστιάζεται στην παροχή ποιοτικών και καινοτόμων ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών, μέσω της εκμετάλλευσης τεχνολογιών πληροφορικής, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της πλήρη κάλυψη των πληροφοριακών τους αναγκών, συμβάλλοντας στην ουσιαστική ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους.

Οι Άνθρωποι μας

Είμαστε μια εταιρεία που στηρίζεται στους ανθρώπους που την στελεχώνουν και στις γνώσεις τους, ενώ δίνουμε μεγάλη σημασία στο περιβάλλον που εργάζονται, στην συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων τους και στα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Γι’αυτό, στο ανθρώπινο δυναμικό μας περιλαμβάνουμε τεχνικές ομάδες με μεγάλη ποικιλία και βάθος γνώσεων στις δημοφιλέστερες σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες όπως είναι η Microsoft .Net, Java και J2EE, PHP και στους κυριότερους Applications και Database Servers της αγοράς.

Αξίες

Ποιότητα, Συνέπεια, Τεχνογνωσία, Ομαδικότητα, Εμπειρία, Καινοτομία

Στρατηγικές Συνεργασίες και Πιστοποιήσεις