Εταιρικά Websites

Βασισμένοι στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου WordPress, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υλοποιούμε σύγχρονα και αποτελεσματικά websites υψηλών απαιτήσεων που υποστηρίζουν τις επικοινωνιακές και επιχειρηματικές σας ανάγκες στα ψηφιακά μέσα.

Η ComputerMind σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής εταιρικών ιστοσελίδων, απεριόριστου αριθμού ιστοσελίδων, με κείμενα, φωτογραφίες, και δυνατότητα διαχείρισης (αλλαγές/προσθήκες) από εσάς τους ίδιους. Ο σχεδιασμός των εταιρικών ιστοσελίδων έχει σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησής σας ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησής της. Παράλληλα, η εικαστική προσέγγιση μας στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο λειτουργική χρήση της ιστοσελίδας με κεντρικό γνώμονα την ταχύτητα στο browsing.

Δημιουργούμε εταιρικές ιστοσελίδες με σύγχρονη σχεδίαση και λειτουργικό χαρακτήρα. Στόχος της ιστοσελίδας είναι η ενίσχυση της εικόνας της εταιρείας σας στο κοινό μέσω μιας ελκυστικής και διαδραστικής διαδικτυακής παρουσίασης.

Επεκτασιμότητα

Η αρχιτεκτονική σχεδιασμού των δυναμικών ιστοσελίδων είναι ανοικτή και επεκτάσιμη εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη προσθήκη περιεχομένου και τον πιθανό μελλοντικό εμπλουτισμό του με σχετικά εύκολο τρόπο και χαμηλό κόστος. Το αποτέλεσμα, είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή λειτουργεί ως βάση για οποιαδήποτε μελλοντική επέκταση και δυναμική προσθήκη.

Responsive Design

Tο layout του design ανταποκρίνεται σε όλες τις διαστάσεις της οθόνης του χρήστη παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη της σελίδας.

Μια ιστοσελίδα σχεδιασμένη με Responsive Web Design (RWD) προσαρμόζει τα στοιχεία της κατάλληλα ανάλογα με την συσκευή στην οποία παρουσιάζεται. Σαν αποτέλεσμα έχετε τη βέλτιστη εμπειρία θέασης/προβολής/παρουσίασης, εύκολη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών (Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop).

Επιπλέον, προσφέρουμε:

 • Δυνατότητα RSS Feed για εισαγωγή ή δημοσίευση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας
 • Δημιουργία link με social media (facebook, twitter, youtube) και με sites συνεργαζόμενων εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Δημιουργία mail form και newsletter για απευθείας επικοινωνία με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας (website) σας
 • Εσωτερική μηχανή αναζήτησης για άμεση εύρεση στην ιστοσελίδα
 • Ψηφοφορίες με στατιστικά αποτελέσματα (Polls) ορατά ή μη στους επισκέπτες που δημιουργούνται δυναμικά
 • Εγκατάσταση διαδραστικού χάρτη (Google Μap) και site map
 • Δυνατότητα κατασκευής website σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε.
 • Module για διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα (social media) όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να μεταφέρει τα άρθρα της ιστοσελίδας στην προσωπική του σελίδα ή στα social media (π.χ facebook)
 • Δυναμική διαχείριση banner
 • Ενσωμάτωση videos σε κάθε επιθυμητό σημείο της ιστοσελίδας δυναμικά από το youtube ή άλλο αντίστοιχο site
 • Αυτοματοποιήσεις δημοσίευσης νέων/ειδήσεων (ημέρα-ώρα)
 • Προγραμματισμός για πιο γρήγορη παρουσίαση της ιστοσελίδας με διαφορετικούς τρόπους caching
 • Πρόγραμμα αναλυτικών στατιστικών διαθέσιμο 24/24 (google analytics)
 • Αναβαθμίσεις ασφαλείας πλατφόρμας
 • Δωρεάν εκπαίδευση στη χρήση της δυναμικής ιστοσελίδας

Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα που θα κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει στον ψηφιακό κόσμο ;

Ζητήστε τώρα ανάλυση και προσφορά.

Στη ComputerMind αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαδικτυακού τόπου. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του site σας. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων – links καθώς και ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML & PHP από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.

Στο πλαίσιο της κατασκευής δυναμικών διαδικτυακών τόπων αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή της βάσης δεδομένων και των συνεργαζόμενων δυναμικών ιστοσελίδων. Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.