Το Office 365 έχει δημιουργηθεί για την επιχείρησή σας.

Είναι το Office που γνωρίζετε, μαζί με εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να συνεργάζεστε καλύτερα, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα — οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Καλύτερη συνεργασία


Το Office 365 παρέχει ευέλικτα και γνώριμα εργαλεία για συνεργασία σε διάφορες ομάδες, συσκευές και πλατφόρμες.

Εργασία από οπουδήποτε


Είτε εργάζεστε με σύνδεση είτε εκτός σύνδεσης, από τον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σας, το Office 365 σάς καλύπτει.

Εργαστείτε με σιγουριά


Έχετε τον έλεγχο της ασφάλειας και της συμμόρφωσης των δεδομένων σας με ενσωματωμένη προστασία προσωπικών δεδομένων, διαφάνεια και τελειοποιημένα στοιχεία ελέγχου χρήστη.

Το ολοκαίνουργιο Office 365

Δείτε πώς ζωντανεύουν οι νέες δυνατότητες του Office 365, συνδέοντας ομάδες και παρουσιάζοντας δεδομένα με συναρπαστικό τρόπο στο ασφαλέστερο Office που κυκλοφόρησε ποτέ.

Το δικό σας Office, παντού

Είτε εργάζεστε στο γραφείο σας είτε εν κινήσει, έχετε στη διάθεσή σας ένα γνώριμο, κορυφαίο σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας. Οι εφαρμογές του Office —πάντα οι τελευταίες εκδόσεις— επιτρέπουν τη δημιουργία, την επεξεργασία και την κοινή χρήση από το PC/Mac ή από τη συσκευή iOS, Android™ ή Windows που διαθέτετε με οποιονδήποτε σε πραγματικό χρόνο.

Εργαλεία για τον επαγγελματία

Προσθέστε την επωνυμία της εταιρείας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαγγελματικής κατηγορίας σας για να την κάνετε αναγνωρίσιμη και προωθήστε την επιχείρησή σας με εξατομικευμένο υλικό μάρκετινγκ που είναι εύκολο να δημιουργήσετε. Επικοινωνήστε καλύτερα με τους πελάτες και τους συναδέλφους σας με μια ποικιλία εργαλείων επικοινωνίας, από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άμεσα μηνύματα έως κοινωνική δικτύωση και διασκέψεις με βίντεο.

Εργαλεία για ομαδική εργασία

Με 1 TB χώρου αποθήκευσης ανά χρήστη, θα έχετε άφθονο χώρο για όλα τα αρχεία σας. Επιπλέον, επειδή τα αρχεία σας αποθηκεύονται online, μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλα άτομα εντός ή εκτός της εταιρείας σας, από όπου κι αν εργάζεστε, όποτε χρειάζεται. Επίσης, με το βίντεο HD με πολλούς συμμετέχοντες, την κοινή χρήση περιεχομένου, τα κοινόχρηστα ημερολόγια και τη συνομιλία ομάδας, θα είστε πάντα συγχρονισμένοι με την ομάδα σας.

Εύκολη ρύθμιση και διαχείριση

Με τις οδηγίες βήμα προς βήμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τους χρήστες εύκολα και να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες γρήγορα. Έχετε πρόσβαση στο εύχρηστο κέντρο διαχείρισης από οπουδήποτε για να διαχειρίζεστε όλες τις υπηρεσίες σας. Το Office 365 αναλαμβάνει το IT για εσάς, ώστε οι υπηρεσίες σας να είναι πάντα σε λειτουργία και ενημερωμένες.


Ενσωματωμένη ασφάλεια από το Office 365

Το Office 365 είναι μια υπηρεσία θωρακισμένης ασφάλειας, η οποία έχει σχεδιαστεί ακολουθώντας τη διαδικασία Microsoft Security Development Lifecycle. Συνδυάζουμε τις βέλτιστες πρακτικές από δύο δεκαετίες δημιουργίας εταιρικού λογισμικού και διαχείρισης ηλεκτρονικών υπηρεσιών για να σας προσφέρουμε μια ενοποιημένη λύση λογισμικού ως υπηρεσίας.

Σε επίπεδο υπηρεσίας, το Office 365 χρησιμοποιεί την προσέγγιση “άμυνα σε βάθος” για να παρέχει φυσικά και λογικά επίπεδα και επίπεδα δεδομένων των δυνατοτήτων ασφάλειας και των βέλτιστων πρακτικών λειτουργίας. Επιπλέον, το Office 365 παρέχει ελέγχους χρήστη και διαχειριστή εταιρικού επιπέδου για ακόμα μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντός σας.

 • 24ωρη παρακολούθηση των κέντρων δεδομένων.
 • Έλεγχος ταυτότητας πολλών παραγόντων, που περιλαμβάνει βιομετρική σάρωση για πρόσβαση στα κέντρα δεδομένων.
 • Το εσωτερικό δίκτυο των κέντρων δεδομένων είναι διαχωρισμένο από το εξωτερικό δίκτυο.
 • Ο διαχωρισμός ρόλων δεν επιτρέπει την αναγνώριση της θέσης συγκεκριμένων δεδομένων πελατών από το προσωπικό που έχει φυσική πρόσβαση.
 • Οι μονάδες δίσκων και το υλικό που παρουσιάζουν βλάβη απομαγνητίζονται και καταστρέφονται.
 • Οι διαδικασίες του Κιβωτίου ασφαλείας για αυστηρά εποπτευόμενη διαδικασία κλιμάκωσης περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη πρόσβαση στα δεδομένα σας. Μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Κιβώτιο ασφαλείας.
 • Οι διακομιστές εκτελούν μόνο διεργασίες που βρίσκονται στη λευκή λίστα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο από κώδικα κακόβουλης λειτουργίας.
 • Οι αποκλειστικές ομάδες διαχείρισης απειλών λειτουργούν προληπτικά προβλέποντας, αποτρέποντας και αμβλύνοντας την κακόβουλη πρόσβαση.
 • Η σάρωση θυρών, η σάρωση της περιμέτρου για ευπάθειες και η ανίχνευση εισβολών αποτρέπουν ή ανιχνεύουν οποιαδήποτε κακόβουλη πρόσβαση.
 • Η κρυπτογράφηση προστατεύει τα αδρανή δεδομένα σας στους διακομιστές μας.
 • Η κρυπτογράφηση κατά τη μεταφορά με SSL/TLS προστατεύει τα δεδομένα όταν μεταδίδονται ανάμεσα σε εσάς και τη Microsoft.
 • Η διαχείριση απειλών, η παρακολούθηση ασφάλειας και η ακεραιότητα αρχείων/δεδομένων αποτρέπουν ή ανιχνεύουν οποιαδήποτε αλλοίωση των δεδομένων
 • Η υπηρεσία Exchange Online Protection παρέχει προηγμένη ασφάλεια και αξιοπιστία κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και του λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας για να προστατεύει τις πληροφορίες και την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.
 • Η Κρυπτογράφηση μηνυμάτων του Office 365 επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιονδήποτε, όποια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κι αν χρησιμοποιούν οι παραλήπτες.
 • Η αποτροπή απώλειας δεδομένων μπορεί να συνδυαστεί με τη Διαχείριση δικαιωμάτων και την Κρυπτογράφηση μηνυμάτων του Office 365 για την παροχή μεγαλύτερου ελέγχου στους διαχειριστές όσον αφορά την εφαρμογή κατάλληλων πολιτικών για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων.
 • Το S/MIME παρέχει ασφάλεια μηνυμάτων με πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο βάσει πιστοποιητικού.
 • Η Διαχείριση δικαιωμάτων Azure αποτρέπει την πρόσβαση σε επίπεδο αρχείου εάν δεν υπάρχουν τα σωστά διαπιστευτήρια χρήστη.
 • Ο έλεγχος ταυτότητας πολλών παραγόντων προστατεύει την πρόσβαση στην υπηρεσία με έναν δεύτερο παράγοντα, όπως το τηλέφωνο.
 • Η αποτροπή απώλειας δεδομένων αποτρέπει τη διαρροή ευαίσθητων δεδομένων είτε εντός είτε εκτός του οργανισμού, ενώ παρέχει εκπαίδευση και ενίσχυση των χρηστών.
 • Οι ενσωματωμένες δυνατότητες διαχείρισης κινητών συσκευών σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε την πρόσβαση στα εταιρικά δεδομένα.
 • Η διαχείριση εφαρμογών για κινητές συσκευές εντός των εφαρμογών του Office για κινητές συσκευές η οποία παρέχεται από το Intune παρέχει λεπτομερείς ελέγχους για την προστασία των δεδομένων που περιέχονται σε αυτές τις εφαρμογές.
 • Η ενσωματωμένη προστασία από ιούς και ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε συνδυασμό με τη σύνθετη προστασία από απειλές καταπολεμούν τις εξωτερικές απειλές.
 • Η Προηγμένη διαχείριση ασφάλειας του Office 365 παρέχει βελτιωμένη ορατότητα και έλεγχο στο περιβάλλον του Office 365.
Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις όσον αφορά το Microsoft Office 365.

Ενδιαφέρον για: