Εκεί όπου το ολοκληρωμένο Data Cloud Backup και η Τεχνητή Νοημοσύνη συνδυάζονται.

Τι είναι το Organosys.CLOUD Backup;

Μια μεγάλη ανησυχία για τις επιχειρήσεις είναι να έχει μάζες μη δομημένων δεδομένων διάσπαρτα σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και κινητές συσκευές. Χωρίς χρόνο και ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας για την προστασία αυτών των πολύτιμων στοιχείων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια λύση που όχι μόνο μπορεί να οργανώσει τα δεδομένα σας, αλλά να την προστατεύσει με στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση.

Το Organosys Cloud Backup είναι μια ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του χρήστη μέσω ενός ασφαλούς, ευέλικτου και έξυπνου συστήματος.

Το μέλλον του Cloud Storage

Το Organosys Cloud Backup σπάει με την παράδοση, πρωτοπορώντας τη δική του μοναδική δομή του backup cloud.

Το Organosys Cloud Backup πληροί τις τυπικές υποσχέσεις cloud storage, οργάνωσης και προστασίας, αλλά κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για τη βιομηχανία.

Ένας μοναδικός συνδυασμός δοκιμασμένων και πραγματικών χαρακτηριστικών με μια νέα έξυπνη ανατροπή, το Organosys Cloud Backup έχει τη δύναμη να φέρει επανάσταση στις επιχειρήσεις.

Τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι παραδοσιακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τις αυξανόμενες ανάγκες σας. Μείνετε μπροστά χρησιμοποιώντας την Τεχνητή νοημοσύνη και ανεβάστε την παραγωγικότητά σας.

Τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη OrganosysCloud;

 

Ανίχνευση φωτογραφιών με Τεχνητή Νοημοσύνη

 

Παίρνουμε πολύ μεγάλη ποσότητα ψηφιακών εικόνων. Χιλιάδες φωτογραφίες θα μπορούσαν να ληφθούν σε ένα μόνο γεγονός. Προσπαθώντας να θυμηθούμε τι περιλαμβάνεται σε κάθε στιγμιότυπο είναι αδύνατη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε εισαγάγει ένα χαρακτηριστικό που πηγαίνει την ανακάλυψη μιας εικόνας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τι είναι η ανίχνευση φωτογραφιών;

Είναι ένα δωρεάν χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε φωτογραφίες από τα αντικείμενα που εμφανίζονται μέσα σε αυτά.

Πώς
λειτουργεί;

Κάνουμε αναζήτηση όπως ‘φλιτζάνι’, ‘τηλέφωνο’, ‘φίλος’ ή ‘γάμος’ και η τεχνολογία μας θα εμφανίσει τα σχετικά αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι ακριβές και γρήγορο. Αυτή είναι μια λειτουργία που δεν διατίθεται προς το παρόν στις παραδοσιακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Ετικέτα
Cloud

Η φωτογραφία είναι ένα οπτικό μέσο. Επομένως, έχει νόημα να προσθέσετε μια ετικέτα στο cloud που θα δώσει μια δυναμική εικόνα του τι σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες. Το μέγεθος κάθε ετικέτας καθορίζεται από το πόσες φορές η συγκεκριμένη ετικέτα έχει αντιστοιχιστεί σε εικόνες.

Χαρακτηριστικά | Επιλογή πλάνου

Λειτουργίες

Γιατί Organosys.Cloud Backup

Μια μεγάλη ανησυχία για τις επιχειρήσεις είναι να έχει μη δομημένα δεδομένα διάσπαρτα σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές και κινητές συσκευές. Χωρίς χρόνο και ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας για την προστασία αυτών των πολύτιμων στοιχείων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια λύση που όχι μόνο μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα σας, αλλά να την προστατεύσει με στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση.

Και όχι μόνο.

 Εύκολο στη χρήση

Το Organosys.Cloud Backup γίνεται με σας κατά νου. Δεν χρειάζεστε τεχνικές δεξιότητες ή ακόμα και πτυχίο πληροφορικής. Απλά μεταφορτώστε τα δεδομένα σας και η τεχνολογία θα κάνει τα υπόλοιπα, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, την επιχείρησή σας. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, η ειδική υποστήριξή μας μπορεί να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Αναzητήστε αρχεία σαν να έχετε μηχανή αναζήτησης

Έχετε μια σημαντική συνάντηση ή μια παρουσίαση, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το αρχείο. Γιατί να χάνετε χρόνο στην αναζήτηση μέσω φακέλων, όταν μπορείτε να εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί και να πάρετε τα σχετικά αποτελέσματα σε δευτερόλεπτα. Με το Organosys.Cloud Backup μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό.
Παρακολουθήστε τα αρχεία πολυμέσων σας

Είτε είστε εταιρεία μέσων ενημέρωσης ή μια επιχείρηση με ένα κανάλι YouTube, ο αριθμός του περιεχομένου βίντεο που παράγετε αυξάνεται κάθε χρόνο. Αυτό το καταλαβαίνουμε, γι ‘αυτό και η προηγμένη τεχνολογία σας επιτρέπει να προβάλλετε βίντεο ή ήχο χωρίς buffering. Το Organosys.Cloud Backup υποστηρίζει 100 μορφές αρχείων όπως HD, 4K, 3D, WAV και mp3.

Μετατρέψτε τα σαρωμένα αρχεία PDF

Η προσπάθεια εύρεσης σαρωμένων εγγράφων μπορεί πραγματικά να πάρει χρόνο μακριά από τη ροή εργασίας σας. Είναι χρονοβόρο και δεν είναι πραγματικά παραγωγικό. Έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα με το λογισμικό Οπτική Αναγνώριση Χαρακτήρων, το οποίο όχι μόνο μετατρέπει οποιοδήποτε σαρωμένο έγγραφο σε δεδομένα που μπορούν να αναζητηθούν, αλλά θα εξάγει επίσης οποιοδήποτε κείμενο από εικόνα JPEG ή TIFF.
Έξυπνα φίλτρα

Το Organosys.Cloud Backup αναλύει έξυπνα οποιαδήποτε εικόνα μεταφορτώνεται στην πλατφόρμα, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια αναζητώντας τον τύπο της κάμερας, την ανάλυση, την τοποθεσία, την ημερομηνία λήψης, το κυρίαρχο χρώμα και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας ετικέτες δεδομένων για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας.

Εξοικονομήστε χρήματα

Η κορυφαία μας προτεραιότητα είναι να σας εξοικονομήσουμε χρήματα, διατηρώντας παράλληλα τα πολύτιμα δεδομένα σας ασφαλή και προσβάσιμα. Εξαλείφουμε την ανάγκη για δαπανηρό εξοπλισμό πληροφορικής καθώς θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο για την on-demand ασφαλή αποθήκευση που χρειάζεστε.

Αναζήτηση εγγράφων

Η εύρεση των δεδομένων σας πρέπει να γίνεται χωρίς άγχος. Μια ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Organosys.Cloud είναι ότι αυτόματα ταξινομεί τα αρχεία σας για εσάς. Ανεβάστε οποιοδήποτε αρχείο και η τεχνολογία θα οργανώσει όλα τα έγγραφά σας, τα οικονομικά φύλλα, τα αρχεία PDF και τις παρουσιάσεις κάνοντάς τα πιο προσιτά.

Αναζήτηση ανά περιεχόμενο

Ξεχάστε τα ονόματα αρχείων, μπορείτε τώρα να κάνετε αναζήτηση με λέξεις και φράσεις. Η τεχνολογία μας έχει σχεδιαστεί για να κατανοεί τις δομές των προτάσεων και τις γλωσσικές παραλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε λέξη από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή και το Organosys.Cloud θα εμφανίσει τα σχετικά αποτελέσματα όπως μια μηχανή αναζήτησης.

Δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης

Το Organosys.Cloud θα εξάγει την παράγραφο στην οποία βρίσκεται η φράση αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε σε ποιο αρχείο θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Φιλτράρετε τα αποτελέσματα

Προσδιορίστε τα δεδομένα σας φιλτράροντας το μέγεθος του αρχείου, τον ιδιοκτήτη του εγγράφου, τον τύπο αρχείου, την ημερομηνία τροποποίησης και τη δημιουργία.

Διαφανής έλεγχος

Το Organosys.Cloud προσφέρει άμεσο έλεγχο πρόσβασης στα αρχεία σε χρήστες ή ομάδες για να διασφαλίσει ότι η πρόσβαση στα ευαίσθητα έγγραφα σας θα γίνεται μόνο από το επιθυμητό προσωπικό. Έχετε την ελευθερία να περιορίσετε ή να επιτρέψετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα. Η πλατφόρμα καταγράφει όλα τα αντίγραφα ασφαλείας, τις αποκαταστάσεις, τις αναζητήσεις, τις προβολές, τη διαγραφή ανα χρονική στιγμή και ανα χρήστη.

Φύλαξη αρχείων και έλεγχος έκδοσης

Μεγιστοποιήστε το χώρο αποθήκευσης και ορίστε τον αριθμό των εκδόσεων και των ημερών που θέλετε να διατηρήσετε οποιοδήποτε αρχείο. Με το ιστορικό των εκδόσεων μας, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ένα ιστορικό κάθε αρχείου που αποθηκεύεται για να αναιρέσετε λάθη. Αν έχετε διαγράψει κατά λάθος ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας, επαναφέρετε το αμέσως καθώς τα διαγραμμένα αρχεία αποθηκεύονται στο cloud. Μόλις δεν χρειάζονται πλέον δεδομένα στους διακομιστές, μπορείτε να ορίσετε μια πολιτική καταστροφής δεδομένων.

 
Υποστήριξη αρχείων

Μια μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις είναι η εύρεση μιας λύσης η οποία μπορεί να αποθηκεύσει τον αυξανόμενο όγκο δεδομένων. Κατά μέσο όρο, το 60-80% του συνόλου του αποθηκευμένου περιεχομένου είναι φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία ήχου. Η επιχείρησή σας χρειάζεται οικονομικά αποδοτικό τρόπο αποθήκευσης και εντοπισμού αυτών των αρχείων με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Organosys.Cloud προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να δείτε όλα τα αρχεία πολυμέσων σας on-demand σε μια ολοκληρωμένη λύση.

Το Organosys.Cloud υποστηρίζει διάφορους τύπους μέσων όπως εικόνες RAW, βίντεο 2Κ, 4Κ, 3D και βίντεο HD καθώς και πολλά αρχεία ήχου.

Συζητήστε σήμερα με έναν ειδικό της ComputerMind για να μάθετε πώς θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας