Bitdefender GravityZone Business Security

Κορυφαία Προστασία, Κορυφαίες Επιδόσεις To GravityZone κατατάσσεται διαρκώς στην 1η θέση σε ανεξάρτητες δοκιμές, παρέχοντας αξιόπιστη ασφάλεια για εταιρείες όλων των μεγεθών.

Μια λύση ασφάλειας με χαμηλή κατανάλωση πόρων που παρέχει υψηλή απόδοση και προστασία, ενώ παράλληλα παρέχει κεντρική διαχείριση και εύκολη εγκατάσταση, με ελάχιστες απαιτούμενες τεχνικές δεξιότητες. Ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες κυβερνοασφάλειας της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κονσόλα διαχείρισης στο cloud ή σε μια on-premise.

Το Bitdefender GravityZone Business Security είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα λογισμικό antivirus για επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης, ανάλυση συμπεριφοράς και συνεχή παρακολούθηση των διεργασιών που εκτελούνται. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε πλήρη προστασία από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού (ransomware, phishing, zero-day attack, ιούς, spyware κ.λπ. ) σε μια ενιαία, εύχρηστη πλατφόρμα για όλες τις συσκευές σας: desktops, laptops, φυσικούς και εικονικούς servers.

Προστατέψτε desktops, laptops και servers με πολυεπίπεδη ασφάλεια για αποτελεσματική ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού.

Τα μοντέλα μηχανικής μάθησης της Bitdefender χρησιμοποιούν ταυτόχρονα στατικά αλλά και δυναμικά χαρακτηριστικά και εκπαιδεύονται συνεχώς μέσα από δισεκατομμύρια δείγματα καθαρών και κακόβουλων αρχείων που συλλέγονται από εκατοντάδες εκατομμύρια τερματικά σημεία παγκοσμίως. Μόλις εντοπιστεί μια απειλή, εξουδετερώνεται άμεσα με διακοπή της διαδικασίας, απομόνωση στην καραντίνα, αφαίρεση και επαναφορά των κακόβουλων αλλαγών.

Τα Ransomware αποτελούν έντονη ανησυχία για τους οργανισμούς παγκοσμίως. Η εκτεταμένη έρευνα της Bitdefender για τα ransomware και τις αποκρυπτογραφήσεις έχουν βοηθήσει τα θύματα να γλιτώσουν δισεκατομμύρια δολάρια. Η Bitdefender ανιχνεύει με ακρίβεια νέα μοτίβα ransomware τόσο σε κατάσταση προ-εκτέλεσης όσο και σε κατάσταση εκτέλεσης, παρέχοντάς σας την ασφάλεια ότι τα συστήματά σας διαθέτουν την πλέον προηγμένη προστασία.

Το GravityZone Business Security διαθέτει την πιο πρόσφατη τεχνολογία για το ransomware mitigation που περιλαμβάνει backup σε πραγματικό χρόνο των αρχικών αρχείων και διασφαλίζει ότι οι απομακρυσμένες επιθέσεις ransomware παρακολουθούνται και αποκλείονται με επιτυχία.

Το Bitdefender GravityZone Business Security διαθέτει μια ενιαία ολοκληρωμένη κονσόλα διαχείρισης, που ονομάζεται GravityZone Control Center και παρέχει ενιαία προβολή σε όλα τα δεδομένα που αφορούν τη διαχείριση ασφάλειας.

Η ενιαία κονσόλα επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση των συμβάντων ασφαλείας, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστούς servers, πρόσθετη συντήρηση ή περισσότερο προσωπικό πληροφορικής.

Δεν χρειάζονται ξεχωριστοί servers ή περισσότερο προσωπικό πληροφορικής – το GravityZone Business Security συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες ασφαλείας σε μία ενιαία κονσόλα. Οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να ενημερώσουν ή να παρακολουθούν τις δραστηριότητες ασφαλείας.

Εξοικονομήστε χρόνο με την απομακρυσμένη εγκατάσταση προστασίας σε όλους τους μη προστατευμένους υπολογιστές μέσω μιας απλής και ολοκληρωμένης διαδικασίας. Το GravityZone Business Security μπορεί να εγκατασταθεί είτε on-premises είτε να φιλοξενηθεί από την Bitdefender στο cloud.

.

Ο αποτελεσματικός εντοπισμός, η αξιολόγηση και η αποκατάσταση των αδύναμων σημείων στα τελικά σημεία είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία ενός υγιούς προγράμματος ασφάλειας και τη μείωση του κινδύνου. Η υποδομή Endpoint Risk Management του GravityZone Business Security μειώνει την έκθεση σε κακόβουλες επιθέσεις και θωρακίζει την κάλυψη των τελικών σημείων, ανακαλύπτοντας και ιεραρχώντας τις επικίνδυνες λανθασμένες ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και του λογισμικού.

Ο αποτελεσματικός εντοπισμός, η αξιολόγηση και η αποκατάσταση των αδύναμων σημείων των τελικών σημείων είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία ενός υγιούς προγράμματος ασφάλειας και τη μείωση του κινδύνου.

GravityZone Business Security Τεχνολογίες Μία πολυεπίπεδη προσαρμοσμένη αρχιτεκτονική που περιλαμβάνει ελέγχους τελικών σημείων, πρόληψη, ανίχνευση, αποκατάσταση και εποπτεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε κάποια ερώτηση ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ComputerMind.