Κάντε περισσότερα με λιγότερα – μεγιστοποιήστε την επένδυσή σας στο IT με το Microsoft 365. Μάθετε περισσότερα >

Microsoft Exchange Online

Εργαστείτε πιο έξυπνα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγια επαγγελματικής κατηγορίας.

Προσαρμόζεται στον τρόπο εργασίας σας

Το Exchange ενισχύει τη συνεργασία στα σημαντικά έγγραφα και παρέχει εστιασμένα εισερχόμενα που δίνουν προτεραιότητα στα σημαντικά μηνύματα και προσαρμόζονται στον τρόπο που εργάζεστε, ώστε να μπορείτε να επιτυγχάνετε περισσότερα, πιο γρήγορα.

Έξυπνα εισερχόμενα

Αποκτήστε πρόσβαση σε πιο εξατομικευμένα εισερχόμενα με χρήσιμες δυνατότητες και σε έναν πιο έξυπνο, πιο οργανωμένο τρόπο για να βλέπετε και να αλληλεπιδράτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η βελτιωμένη αναζήτηση παρέχει πιο γρήγορα και πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Με τα πρόσθετα, αποκτάτε πιο ισχυρές δυνατότητες προσαρμογής και επέκτασης, οι οποίες σας συνδέουν με σύγχρονες υπηρεσίες και εσωτερικές επιχειρησιακές εφαρμογές

Ημερολόγια με πολλές δυνατότητες

Οργανώστε τον χρόνο σας με ένα σύστημα ημερολογίων που δεν περιορίζεται στον απλό προγραμματισμό συναντήσεων και υποχρεώσεων. Καταγράψτε αυτόματα συμβάντα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως πτήσεις και κρατήσεις ξενοδοχείων και λάβετε προτάσεις για τον τόπο συνάντησης ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε κάποια ερώτηση ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ComputerMind.