Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Συνδέστε τους εργαζόμενους με τα άτομα, τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που χρειάζονται για να εργαστούν καλύτερα, από οποιαδήποτε συσκευή.

Το Office 365 γίνεται Microsoft 365 στις 21 Απριλίου. Νέο όνομα, ίδια εξαιρετική αξία, ίδια τιμή.

Microsoft 365 | Επιχειρήσεις

Το Microsoft 365 είναι το cloud παραγωγικότητας που συνδυάζει τις καλύτερες εφαρμογές Office της κατηγορίας με τις ισχυρές υπηρεσίες cloud, τη διαχείριση συσκευών και την προηγμένη ασφάλεια, προκειμένου να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, όπου και αν βρίσκεστε

Συνδέστε τους εργαζόμενους με τα άτομα, τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που χρειάζονται για να εργαστούν καλύτερα, από οποιαδήποτε συσκευή.

Περιλαμβάνει τις εφαρμογές του Office

Παραμείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint και άλλων.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγια

Συνδεθείτε με τους πελάτες και τους συναδέλφους σας με το Outlook και το Exchange.

Συνομιλία, κλήσεις και συσκέψεις

Διατηρήστε την ομάδα σας συντονισμένη με ομαδική συνομιλία, ηλεκτρονικές συσκέψεις και κλήσεις στο Microsoft Teams.

Αποθήκευση στο cloud

Διαχειριστείτε τα αρχεία σας από οπουδήποτε με 1 TB χώρου αποθήκευσης στο OneDrive.

Μην πνίγεστε στα έγγραφα

Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας και απλοποιήστε τον τρόπο εργασίας, με σύγχρονα εργαλεία που απλοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Διαχειριστείτε τις συναντήσεις με πελάτες

Απλοποιήστε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες προγραμματίζουν και διαχειρίζονται συναντήσεις με το Bookings.

Καταγράψτε τις πληροφορίες που παρέχουν οι εργαζόμενοι και οι πελάτες

Δημιουργήστε έρευνες, ψηφοφορίες και ερωτηματολόγια για να συγκεντρώνετε δεδομένα και πληροφορίες με το Microsoft Forms.

Κάντε εύκολες τις επαναλαμβανόμενες εργασίες/span>

Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές επιχειρηματικές διαδικασίες με το Power Automate.

Λειτουργεί με ό,τι έχετε

Πραγματοποιήστε είσοδο μία φορά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία σας. Το Microsoft 365 ενοποιείται με εκατοντάδες εφαρμογές cloud τρίτων κατασκευαστών.

Προστατεύστε ό,τι είναι πιο σημαντικό

Προστατέψτε τους εργαζόμενους, τα δεδομένα και τις πληροφορίες των πελατών σας, με ασφάλεια για μεγάλες επιχειρήσεις, που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Αμυνθείτε από απειλές στον κυβερνοχώρο

Προστατευτείτε από απόπειρες ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, ransomware, ανεπιθύμητη αλληλογραφία, λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας, ιούς, κακόβουλες συνδέσεις και άλλες απειλές.

Διατηρήστε ασφαλή τα δεδομένα πελατών

Προστατεύστε τις ευαίσθητες πληροφορίες της επιχείρησης από εγκληματίες του κυβερνοχώρου, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και τυχαία διαγραφή.

Προστατέψτε τις συσκευές σας

Διατηρήστε ασφαλή τα δεδομένα σας, ακόμη και όταν πραγματοποιείται πρόσβαση σε αυτά από προσωπικές συσκευές εργαζόμενων.

Απλοποιήστε τη διαχείριση IT

Ρυθμίστε και διαχειριστείτε εύκολα χρήστες, συσκευές και δεδομένα και κερδίστε χρόνο για να επικεντρωθείτε στη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Το Microsoft 365 για Επιχειρήσεις έχει δημιουργηθεί ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με λιγότερους από 300 χρήστες που χρειάζονται μια λύση που θα παρέχει στους υπαλλήλους τους τις κορυφαίες στην κατηγορία δυνατότητες παραγωγικότητας και συνεργασίας του Office 365, καθώς και λύσεις διαχείρισης συσκευών και ασφάλειας για την προστασία των εταιρικών δεδομένων και στοιχείων σε όλες τις συσκευές.

Οι πελάτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Microsoft 365 για Επιχειρήσεις στον οργανισμό τους πρέπει να διαθέτουν Windows 7, 8.1 ή 10 Pro* στους υπάρχοντες υπολογιστές τους. Οι υπάρχοντες υπολογιστές με Windows 10 Pro θα πρέπει να διαθέτουν την Αναβάθμιση Δημιουργικότητας.
*Τα δικαιώματα αναβάθμισης σε Windows 10 Pro περιλαμβάνονται στην έκδοση προεπισκόπησης του Microsoft 365 για Επιχειρήσεις, εάν οι υπολογιστές προορισμού λειτουργούν επί του παρόντος με Windows 7, 8 ή 8.1.

Η ανάπτυξη με βοήθεια από εναν επίσημο συνεργάτη της Microsoft όπως η ComputerMind είναι ο συνιστώμενος τρόπος ανάπτυξης του Microsoft 365 για Επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις επιλογές σας και να σας κάνουμε τις καλύτερες προτάσεις για την ανάπτυξη του Microsoft 365 στον οργανισμό σας.

Συζητήστε σήμερα με έναν ειδικό της ComputerMind για να μάθετε πώς θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας