Λύσεις

Προηγμένες Λύσεις τεχνολογίας για την σύγχρονη επιχείρηση

Cyber Security

Με τον αυξανόμενο αριθμό χρηστών, συσκευών και εφαρμογών σε μια σύγχρονη επιχείρηση και σε συνδυασμό με τον αυξημένο όγκο δεδομένων – πολλά από τα οποία είναι ευαίσθητα ή απόρρητα- η ανάγκη του Cyber Security συνεχίζει να αυξάνεται και να είναι πάντα στην επικαιρότητα. Οι λύσεις που σας παρέχει η ComputerMind σε συνεργασία με τους κορυφαίους Vendors στο χώρο, μπορούν να σας προσφέρουν την αξιόπιστη ασφάλεια που χρειάζεστε έναντι κακόβουλων επιθέσεων και κινδύνων απώλειας πολύτιμων δεδομένων και πληροφοριών.

Λύσεις ασφάλειας υψηλής απόδοσης και προστασίας με εύκολη εγκατάσταση και ελάχιστες απαιτούμενες τεχνικές δεξιότητες.

Περισσότερα

Kαινοτόμες λύσεις ασφάλειας πληροφορικής και προϊόντα ασφάλειας και προστασίας του δικτύου σας από απομακρυσμένες και τοπικές επιθέσεις.

Περισσότερα

Data Protection

Μια επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους θα πρέπει να εξασφαλίζει τα δεδομένα της. Αυτή η διαδικασία δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται δεδομένη, καθώς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να επιρεάσει την αποτελεσματικότητα ολόκληρου του συστήματος μιας εταιρείας. Η προστασία των δεδομένων σας πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

Λύσεις σχεδιασμένες για να εξαλείφουν τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων.

Περισσότερα

Eργαλεία ανάκτησης δεδομένων, με εξαιρετικά προσαρμόσιμες αναζητήσεις.

Περισσότερα

Business Cloud

Ισχυρά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την παραγωγικότητα σας με ασφάλεια, οποιαδήποτε στιγμή και απο όπου και αν βρίσκεστε. Ανανεώστε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε και εκσυγχρονσίστε την επιχείρησή σας με τις λύσεις Cloud της Microsoft.

Πετύχετε τους στόχους σας με την ελευθερία και την ευελιξία να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε και να αναπτύσσετε τις εφαρμογές σας οπουδήποτε.

Περισσότερα

Ενισχύστε τη παραγωγικότητά σας με τη νέα εφαρμογή Microsoft 365 που φιλοξενεί όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Περισσότερα

Εργαστείτε πιο έξυπνα, από οπουδήποτε, με φιλοξενούμενο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για επιχειρήσεις.

Περισσότερα

Συζητήστε σήμερα με έναν ειδικό της ComputerMind

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία
που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.