Προηγμένη τεχνολογία & αξιόπιστες υπηρεσίες

38 χρόνια λειτουργώντας ως System Integrator παρέχουμε ολοκληρωμένες, προηγμένες και αποδοτικές λύσεις τεχνολογίας.

Η ComputerMind ιδρύθηκε το 1985 και σύντομα εξελίχθηκε σε μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Η ComputerMind λειτουργεί κυρίως ως System Integrator και ειδικότερα δραστηριοποιείται ως διανομέας Value Added Distributor (VAD) και μεταπωλητής Value Added Reseller (VAR) τεχνολογικών προϊόντων και λύσεων έχοντας αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους πληροφορικής παγκοσμίως διαθέτοντας προϊόντα αιχμής στην Ελληνική και ξένη αγορά από το 1985 μέχρι σήμερα. Ανταποκρινόμαστε συνεχώς στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της πληροφορικής και είμαστε στην θέση να παρέχουμε λύσεις στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Σε συνεργασία με το επιλεγμένο κανάλι συνεργατών και μεταπωλητών δημιουργούμε υπεραξία στην επιχείρηση του αύριο εκμεταλλευόμενοι τις τεχνολογίες του σήμερα.

Η εταιρεία έχει υλοποιήσει με επιτυχία έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα είτε σε οριζόντιες είτε σε κάθετες αγορές, προσφέροντας συνολικές ολοκληρωμένες λύσεις (“turn-key solutions”).